Omgeving van de haven verkennen

In de onmiddelijk omgeving van de haven op enkele minuten afstand lopen vind u de naast de mooie historische Oude haven, prachtige hoogbouw, de Kubuswoningen, De Markthal, de wekelijkse versmarkt, leuke winkels in de Pannekoekstraat, trendy eetgelegenheden, met en zonder Michelin ster. De Meent is een geliefde plek om te shoppen. De Witte de Withstraat met zijn vele uitgaansgelegenheden, bars en restaurants. De Coolsingel met o.a. de Bijenkorf, Donner boeken. U vind hier ook de Rotterdam Tourist Information.

Een belevenis blijft een tochtje met de Watertaxi, om andere leuke plekken in de stad te bezoeken zoals de hippe Fenixloodsen, culinair Deliplein op De Kaap, Film, Theaters, Musea, Hotel New York, Cruiseschip SS Rotterdam, etc etc

Openbaar vervoer op 5 minuten lopen, tram, metro en trein op één locatie Station Blaak.

Onderstaand ziet u wat te doen in onze haven

Overnachten in en rondom de haven

Houseboat Holiday apartments Rotterdam:

Gebouwd voor de Franse kanalen in 1937 heeft deze Spits, de ‘Mizar’, bijna 70 jaar verschillende soorten vracht door Europa vervoerd. In 2009 is het ruim omgebouwd tot 2 ruime appartementen. Een daarvan wordt bewoond door de eigenaresse en het andere verhuurt zij. Het is een ruim en comfortabel appartement met eigen keuken en badkamers,waar maximaal 7 mensen kunnen verblijven.

De nog in oorspronkelijke staat verkerende stuurhut is, met zijn twee knusse tweepersoons bedstedes in de gezellige woonkamer een zeer populaire accommodatie. Ervaren hoe het was om te leven op een binnenvaartschip op een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam wordt door de gasten met een 9.2 op booking.com beoordeeld.

Meer informatie over dit schip vindt u op houseboatrotterdam.com gevestigd aan de Wijnkade 2-G, 3011 VZ in Rotterdam

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

We sturen je geen spam!